English / Norsk


Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum er et nasjonalt museum med ansvar for å samle, forvalte og formidle kunsthåndverk og design. Vårt ansvar synliggjøres i møte med publikum, som skal gå ut herfra en god opplevelse og en interessant tanke rikere.

I museets tre etasjer finner du interiører designet av Henry van de Velde og Finn Juhl, Hannah Ryggens politiske billedvev, en samurairustning og japanske netsuker, en imponerende art nouveau-samling - og tusenvis av andre ting. Museet vektlegger gode skiftende utstillinger, og har et aktivt og variert arrangementsprogram.

  • Åpningstider
  • Museumsbygget i Munkegata 3-7 er midlertidig stengt.

    Våre tre andre visningssteder, Stiftsgården, Austråttborgen og Hannah Ryggen-senteret, er åpent som vanlig. Stiftsgården og Austråttborgen holder åpent i sommersesongen, mens Hannah Ryggen-senteret følger åpningstidene til Ørlandet Kultursenter.

    Nordenfjeldske Transitt er et midlertidig utstillingskonsept der NKIM i samarbeid med andre institusjoner arrangerer utstillinger med fokus på kunsthåndverk og design med nye og eldre verk. Les mer om dette på: https://nkim.no/nordenfjeldske-transitt
  • Adresse
  • Munkegata 3-7, 7013 Trondheim

  • Pris

Utstillinger og hendelser